tervetuloa

torstai 31. joulukuuta 2009

Vanha vuosi vetelee viimeisiään

Kiitos kaikille kuluneesta koiravuodesta.

Kiitos koirieni kasvattajille Leena Kiviaholle Isoonkyröön sekä Jaana Kososelle Klaukkalaan maailman parhaista ystävistä. Jaanalle kiitokset ystävyydestä sekä Nekun trimmauksesta sekä kaikista neuvoista ja avusta pikkulikan kanssa.

Kiitos meidän agilitykouluttajille HSKH:ssa (Anne Viitanen ja Markku Laurén Toffeen justforfun-ryhmässä sekä Kari Mankinen, Lauri Närhi, Ari Rastas ja Susanna Turtiainen Nekun KITÄH-ryhmässä) ja Kelpokoiran Janita Leinoselle ja Jaakko Suoknuutille: paljon on taas opittu, suurta kärsivällisyyttä meikäläisten kanssa on tarvittu ja sitä on riittänyt! Kiitos kuluneesta myös kaikille treenikavereille sekä kaikille HSKHlaisille, paljon hienoja hetkiä ja ystäviä olen saanut koirineni tässä joukossa. Kiitos myös kerry- ja vehnäporukalle, varsinkin meidän mainiolle Agirotu-ryhmälle! Toivottavasti ensi vuonna tavataan taas Ylöjärvellä.

Haluan kiittää erityisesti Saunamäen perhettä. Koirat meidät lopullisesti yhdisti, vaikkakin naapureina alunperin tutustuttiin. Elton, Iiro ja Jere ovat jo koiraenkeleitä. Irlanninterrierit Solo ja Derik ovat nyt Toffeen ja Nekun sydänystävät. Yhteenaikaan en voinut puhelimessakaan sanoa Solon nimeä, sillä Toffee alkoi välittömästi vinkua ja etsiä poikaystäväänsä. Karkkikoirat viihtyvät Yläkalliontiellä niin erinomaisesti, että vierailut pitää lopettaa kiskomalla vastaanhangoittelevat tyttelit pannoistaan autoon. Toffee on kuulemma jo vuosien ajan kertonut Marja-Liisalle muuttavansa Solon luo. Kiitos Marja-Liisalle jälleen kerran jatkuvasta ja luotettavasta avusta koirien hoidossa, riippumatta siitä mikä vuorokauden aika on.

Karkkikoirat-termin lanseerasi Terävän Raila kuultuaan, että pennun nimeksi tuli Nekku. Kiitos siitä ja jatkuvasta ystävyydestä (vedit minut myös sosiaalisen median pariin!!!), whippettejä unohtamatta. Nekun myötä myös Weckströmit ovat tulleet elämäämme, sukulaisiksi suorastaan. Monet hauskat vertailut siskosten elämästä on parin viime vuoden aikana tehty, agilityä treenattu ja muuten vaan tavattu ja ystävystytty. Kiitos kuluneesta, ensi vuonna sama meno jatkuu!

Haluan myös kiittää näin vuoden lopussa siskojani Heleä ja Hannaa sekä tietysti vanhempiani, olette aina ottaneet minun koirani suureksi osaksi omaa elämäänne lämmöllä ja rakkaudella.

KAIKILLE KOIRAKAVEREILLE JA IHMISYSTÄVILLE ONNELLISTA UUTTA VUOTTA 2010! T. Toffee ja Nekku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti