tervetuloa

torstai 4. maaliskuuta 2010

Rokotuksia

Olimme tänään eläinlääkärissä. Nyt oli sentään suunniteltu käynti rokotusten takia. Toffee sai kaikki rokotteet, Nekulle annettiin vain nenään suihkautettava kennelyskärokote, muut ovat vielä voimassa. Eläinsairaala on tosi kiva paikka, ainakin Nekun mielestä. Koira ei meinannut housuissaan pysyä, kauhea veto ja intovinkuna, heti kun parkkipaikalla pääsi ulos autosta. Harva koira varmaan yrittää murtautua eläinlääkärille sisään, mutta Nekku yritti itse avata oven, kun palvelu oli muuten taas kerran pikkulikalle liian hidasta.

Eläinlääkäri oli Päivi Katajavuori, joka on tuolla monta kertaa tavattu. Jälleennäkeminen oli sydämellinen, siis Nekun tervehdyspusut, Toffee tuli perässä ja suostui sentään heiluttamaan häntäänsä. Toffee otettiin ensin ja se tuttuun tyyneen tapaansa alistui käsittelylle tohtorin pöydällä. Ensin terveystarkastus, terveen paperit tuli, kahdeksanvuotiaan hampaita oikein kehuttiinkin, ja sitten rokotteet niskaan. Toffee tiesi, että jotain epämääräistä, mahdollisesti ei niin kivaa oli tulossa ja se yritti välttää rokotuksia nojaamalla minuun pöydällä ja tunkemalla päätään kainalooni pyytäen nostamaan pois pöydältä. Siinähän oli aivan loistava rokotusasento ja homma oli pian ohi.

Nekku taas luuli jääneensä jostain paitsi ja vikisi lattialla "minä kans"-vikinäänsä. Terveeksi sekin julistettiin, vaikka vasen korva aavistuksen punoittikin, mutta nyt ei onneksi kuitenkaan mitään tulehdusta ollut. Yllättäen sen purenta todettiin melkein tasapurennaksi, lähinnä aivan keskimmäiset hampaat. Molemmille vielä nenään kennelyskärokotteet ja pikkuaivastukset päälle. Ja ei kun menoksi!

2 kommenttia:

  1. Helsingin Haagassa kuuluu myös asuvan eräs vehnäneito, joka yrittää väkisin eläinlääkärin(kin) ovista sisään, ulvoen ja neliveto päällä.. Liekö jotain sukua Nekkuselle?
    Iloista naistenpäivää Karkkikoirille ja emännälle!

    VastaaPoista
  2. Iloista naistenpäivän iltaa myös Haagaan!

    VastaaPoista