tervetuloa

torstai 7. tammikuuta 2010

Talvirieha kummipojan luona

Loma lakeuksilla on ohi ja arkeen Espooseen on palattu. Loman viimeinen päivä viime sunnuntaina vietettiin Kankaanpäässä kummipoikani Arimon luona. Väkeä oli kutsuttu talviriehaan, samalla juhlittiin perheen kaikkien kolmen lapsen syntymäpäiviä. Täydellisen kauniissa, talvisessa maalaismaisemassa ja mukavan kirpeässä pakkassäässä paistettiin makkaroita ja juotiin glögiä.

Koirakolmikko oli tottakai mukana varastaen tietenkin lähes koko shown. Emma ja Nekku juoksivat lumi pöllyten pitkin pihaa ja peltoja. Toffee sen sijaan kiersi vuorotellen jokaisen luona kroonista rapsutusvajettaan helpottamassa. Käytiin lyhyellä kävelyllä ja ihmisten lämmittelyksi tarkoitettu jalkapallopeli muuttui sekin koirien leikiksi.


Sitten siirryttiin sisälle lämpimään erinomaista ruokaa notkuvien pöytien ääreen. Muiden ruokaillessa ja kahvitellessa 9-vuotias Arimo innostui leikimään ja kouluttamaan koiria oikein urakalla. Nameina käytettiin kissanraksuja ja niistähän erityisesti Emma piti. "Istu, maahan, leiki" -käskyt tulivat tomerasti ja kiltisti Emma totteli. Terrieritytöt eivät kovin pitkään jaksaneet. Hauska päivä taisi kuitenkin olla kaikilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti