tervetuloa

perjantai 22. tammikuuta 2010

PÄIVÄNSANKARI

Toffee täytti tänään kahdeksan kunnioitettavaa vuotta. Synttäreitä juhlittiin perhepiirissä, mutta kunnon koirakaverisynttäritkin järjestetään myöhemmin. Synttäreiden kunniaksi Toffee kaivoi vanhan jättiluun esille. Se oli haudattu lelukorin uumeniin.

Tottakai synttäreillä oli kakkua tarjolla. Tällä kertaa vehnättömistä jauhoista tehdyn kakun täytteenä oli vaniljavaahtoa ja lohipullia, kakun koristeena vielä kahdeksan kynttilää. Nämä synttärikakut ja Toffee ehkäpä suurin herkku, letut tehdään vehnättömistä jauhoista, kun tuo vehniskulta on vehnäallergikko. Koko kakkua ei sentään kerralla syöty, vaikkakin tuntui hyvin molemmille maistuvan. Raksujen palan painikkeena kakku sitten seuraavina päivinä syötiin.

Ennen kakkukestejä molempien tyttöjen kanssa leikittiin aarteen etsintää. Nameja piiloteltiin tuolinjalkojen ja sohvan irtotyynyjen taakse. Tytöt suljettiin kodinhoitohuoneeseen, että sain namit piiloon ja vuorollaan kumpikin pääsi sitten nenän käyttöön. Toffee on huolimaton ja siltä jää aina jotain huomaamatta, tosin sillä riittää kärsivällisyyttä jatkaa etsintää vaikka kuinka kauan ja niinpä lopulta jokainen namukin löytyy. Nekku tekee sen sijaan tarkkaa nenäkäyttötyötä eikä se oikeastaan koskaan ohita namupiiloja, tosin on sillä se oma hössötyksensä koko ajan päällä. Hyvä oli syntymäpäivä. Paljon onnea, Toffee!

4 kommenttia:

  1. PALJON ONNEA TOFFEE!!

    Toivottaa irskipojat Solo ja Derik Espoosta ja tietysti myös hoitotäti.

    Derik odottaa yhteisiä synttäripileitä.

    VastaaPoista
  2. Onnea ihanalle Toffeelle !

    VastaaPoista
  3. Toffee kiittää kaikista onnitteluista ja jatkaa jättiluun syömistä.

    VastaaPoista
  4. Paula, Väinö, Helmi & Kerttu22. tammikuuta 2010 klo 21.08

    Onnea Toffeelle erityisesti ikätoveri-Väinöltä !!!

    VastaaPoista