tervetuloa

maanantai 25. tammikuuta 2010

Uusi asukki lelukorissa

Viikonlopun pakkasissa ollaan paleltu koko porukalla. Lenkit olivat lyhyitä, pääasiassa koirulit saivat juosta vapaina lenkkipoluilla ja lähimetsässä. Nekku yleensä sinkoilee pitkin metsää ja se pitää erikseen kutsua matkan jatkuessa. Toffee pitää mammaa visusti silmällä eikä juuri koskaan katoa näköpiiristä, vaan hetken juostuaan palaa mamman luo.

Nyt Nekullekin on riittänyt reilun vartin happihyppely metsässä. Sitten se on vapaaehtoisesti tullut luo tassujaan nostellen selvästi valmiina kotiin. Siellä me ollaan kävelty polkuja pitkin peräkkäin kuin köyhän talon porsaat, minä edellä, Toffee sitten ja Nekku hännän huippuna. Lienee ollut huvittava näky, mutta eihän siellä ketään muita varsinkaan aamutuimaan tai iltamyöhään liikkunut.

Paleleva pikkuneiti keksi perjantai-iltana, että lelukori on sopivan kokoinen nukkumapaikka, täynnä pehmeitä leluja, joiden sekaan voi käpertyä lämmittelemään ja nukkumaan. Pään allekin löytyy joku lelu tyynyksi. Lauantai-iltana Nekku juoksi suoraan sisääntultuamme lelukoriin, edes takkia tai kaulapantaa ei ehtinyt ottaa pois. Takkatulen loimussa tuli kuitenkin varsin pian kuuma ja Kekku suostui luopumaan vaatteistaan, mutta ei uudesta suosikkitorkkupaikastaan.

2 kommenttia:

  1. Nekku pieni tarvii unilullan johon voi sukeltaa pakoon pahaa pakkasta. Se on sellainen pienen koiran mentävä pehmopesä :-)
    Wiputtien mielestä tämä sää on aivan mahdoton! Ja omistajan myös...

    VastaaPoista
  2. Lotta, Tahvo ja Tilda:

    Kun luin noita juttuja, niin olisin voinut vain vaihtaa Toffeen kohdalle Tahvon ja Nekun kohdalle Tildan, meillä meno on siis aivan samanlaista! :) Nekun kuvastakin tulee heti Tilda mieleen! Olisi niin ihana nähdä, kun tytöt telmuaisivat keskenään!

    VastaaPoista