tervetuloa

sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Niin sievä neiti että


Tiistaina kävimme Nekun kasvattajan luona trimmissä. Jaana on viimeksi trimmanut Nekun maaliskuussa. Minä olen tässä välissä siistinyt vähän korvia, kaulaa, niskaa, selkää, kylkiä, häntää ja takapuolta. Naama on siis ollut yli puoli vuotta trimmaamatta. Toisaalta karvaa on niin vähän ja sen kasvu kovin hidasta, niin eipä tuota ole juuri huomannut. Tosin koira on hiljalleen alkanut muistuttaa nallekarhua...



Yllättävän paljon Jaana sai Nekusta karvaa leikattua. Ja nätisti Nekku antoi työtä tehdä. Yrittihän se toki istahtaa, kun häntää ja peppua trimmattiin. Etutassujaan tytteli yritti varjella vetämällä niitä pois. Sitä se tekee silloinkin kun niitä kammataan. Kuulemma se on Fromzero-ominaisuus, sillä Nekun emä Likkakin tekee niin. Moitteitakin tuli. Nekun molemmat korvat olivat täynnä karvaa! Se on ihme, sillä korvakarvoja on kyllä nypitty, Nekun korvatulehdustenkin takia. Ilmeisesti Nekkuli kasvattaa karvojaan vain korvissa;). Kyllä ne korvat sitten kotona nypittiin karvoista. Varsin sievä tyttö sieltä karvojen alta kuoriutui. Kiitos Jaana.

1 kommentti:

  1. Lotta:

    Täytyy tähänkin kohtaan laittaa kommenttia, vaikka aika myöhässä tuleekin.. mutta siis Tahvolla on myös tuo Fromzero-ominaisuus sekä trimmatessa että kammatessa. Tildaan ei ole ainakaan vielä tarttunut! :)

    VastaaPoista